Tezmaksan Robot ve Otomasyon Teknolojileri » Robot Entegrasyonu

WSF: “CUBEBOX sadece robot değil, bir çözüm…

Tezmaksan Robot Teknolojileri'nin yetkili temsilcisi Alman WSF Werkzeugmaschinen GmbH; pandemiden sonra dengelerin aniden değiştiği Almanya pazarında, CubeBOX’ın iddialı çözümler sunacağını dile getirdi. WSF GmbH Yardımcı Teknik Direktörü Johann Gebhard ile CubeBOX özelinde pazardaki fırsatları konuştuk. 

WSF’yi tanıyabilir miyiz? 
WSF Werkzeugmaschinen GmbH, Almanya'da SMEC Takım Tezgahları’nın genel ithalatçıları arasında. Otomasyon konusu dünyada önem kazandıkça son birkaç yıldır temsilciliğimiz içerisinde otomasyon bölümümüzü önemli ölçüde genişlettik. Bu alanda bir yandan kendi ürünlerimizi geliştirirken aynı zamanda yetenekli ürünleri tedarik edip müşterilerimize, özel otomasyon çözümleri sunuyoruz.


Temsil ettiğiniz pazar hakkında bilgi verebilir misiniz?
Müşterilerimiz talaşlı imalattan geliyor. Müşteri portföyümüz, Almanya genelindeki küçük, orta ve hatta büyük ölçekli firmaların yanı sıra zaman zaman küresel oyuncuları da içerir.


Tezmaksan’la hikayenize gelelim…  Nasıl başladı ve temsilcisi olduğunuz CubeBOX ile pazardaki iddianız nedir? 
Tezmaksan’ı ve onun çözümlerini, yaklaşık iki yıl önce Stuttgart'taki AMB Fuarı’nda keşfettik ve çok kısa bir süre sonra iş birliğimize adım attık. CubeBOX’ın yetenekleri, müşterilerimizin otomasyon ihtiyaçlarına birebir hitap ediyor. Bu yeni nesil otomasyon çözümleriyle, pazardaki mevcut müşterilerimizin birçoğuna destek olmanın yanı sıra akıllı otomasyon çözümü arayışındaki yeni müşteriler çekmeyi hedefliyoruz."


Pazardaki rekabet ortamı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizi farklı kılan nedir?
Birçok şirket ve start-up, paletleme ve yükleme gibi alanlarda yeni çözümler geliştiriyor. Otomasyon yatırım düşünenlere CubeBOX ile mükemmel fiyat-performans oranıyla etkileyici çözümler sunuyor ve aynı zamanda özel çözümlerimizle de ikna edebiliyoruz.


CubeBOX'ın otomasyon yolculuğunda rolü nedir ve kullanıcılar için ne tür fırsatlar sunuyor?
Tezmaksan'ın ürün yelpazesi çeşitli çözümleri kapsar. Firma özellikle metal işlemeye makine ve ekipmanları konusunda uzmanlaşmış. Paletleme, yükleme ve daha fazlası için son teknoloji çözümlere yönelik ihtiyacı mükemmel gözlemleyip CubeBOX’ı tasarlamış. Özellikle CubeBOX, mükemmel fiyat-performans oranıyla öne çıkar. Metal işleme endüstrisi yetkili temsilci olarak temel odak noktamız ancak Alman sanayisinin diğer çeşitli sektörlerine de hizmet veriyoruz.


CubeBOX sadece bir robot otomasyon sistemi değil, bir çözüm… Onunla müşterilerimize çok kısa bir süre içinde kendini amorti eden kabiliyetler sunabiliyoruz. Hal böyleyken kullanıcı, üretimde doğru maliyet yönetimi için destek aldığı CubeBOX ile otomasyon yolculuğuna devam ediyor ve teknolojiye talepte süreklilik sağlanıyor. Ürünün, devamlı gelişip güncellenen kabiliyet ve avantajlarıyla Alman sanayisinde marka değerini artıracağına inanıyorum. Biz de Tezmaksan Robot Teknolojileri’nin yetkili temsilcisi olarak daha fazla çözümle iş bağlantılarımıza destek olmaya hazırız. 

date 15.05.2024
Referanslarımız