Tezmaksan Robot ve Otomasyon Teknolojileri » Robot Entegrasyonu

TGS’nin seminerinde CubeBOX, tüm vasıflarıyla göz doldurdu

TGS Endüstriyel Makine tarafından Çekya Myto’da 28 Şubat-6 Mart 2024 tarihlerinde düzenlenen, teknoloji ve inovasyonun vurgulandığı seminer; sektördeki yenilikçi konuları ele alarak katılımcılara deneyim sunmayı amaçladı.

Otomasyon, 5 eksenli işleme ve 3D baskı gibi çeşitli konuları kapsayan bu eğitici etkinlik, katılımcıları teknolojinin işlevselliği ve avantajları konusunda bilgilendirerek, kendi işlerini nasıl geliştirebileceklerine dair bakış açısı sunmayı hedefledi.

Seminer, otomasyona yönelik farkındalığa katkıda bulundu

Mevcut ve potansiyel müşterilerden oluşan katılımcılar; endüstrideki güncel haberleri, yeni özellikleri ve iyileştirmeleri öğrenme fırsatını yakaladı. Otomasyona yeni dahil olan kullanıcılar otomasyon üzerine düşünüp, nereden başlayıp en iyi şekilde nasıl ilerleyeceklerini öğrenmek için seminerdeydi. TGS, tüm süreç boyunca akıl hocası ve iş ortağı olduğunu vurgulayarak, katılımcıların ihtiyaçlarını anlayıp onlara en uygun çözümleri sunmaya odaklandı.

Teorik bilgiler pratikle desteklendi

Seminer boyunca, CubeBOX gibi yenilikçi teknolojilerin yanı sıra otomasyon ve diğer ilgili konular üzerinde duruldu. Sıfır nokta kenetleme sistemi kullanımından paletlemeye, CubeBOX'ın otomatik sistemlere entegrasyonuna kadar çeşitli konular ele alındı. Teorik bilgilerin pratik uygulamalarla desteklendiği seminerde, katılımcılara somut deneyim kazandırmayı amaçladı.

Seminer boyunca CubeBOX'a gösterilen ilgi oldukça yüksekti. Müşteriler; kullanım kolaylığı, fiyat performans uygunluğu ve makinelere entegrasyon kolaylığı avantajları nedeniyle CubeBOX'a büyük ilgi gösterdi.

Yenilikleri keşfetme ve geliştirmede fırsatlar sundu

Teknoloji ve inovasyonun odak noktası olan seminer; sektördeki yenilikleri keşfetme ve geliştirme konusunda önemli bir fırsat sunarken hem gelecekteki yatırımlarını planlama hem de teknolojiyi etkin kullanarak iş potansiyelini artırma konusunda katılımcılara rehberlik etti.

 

date 15.05.2024
Referanslarımız