Tezmaksan Robot ve Otomasyon Teknolojileri » Robot Entegrasyonu
Anasayfa arrow Haberler ve Yayınlar arrow Basında Biz Detay

Stok Ve Lojistik İşleri Metal Yakalıya Emanet

Tezmaksan CubeBOX-AMR robot sistemini geliştirdi. Metal yakalı çalışan olarak adlandırılan sistem sanayicinin verimliliğini artıracak.

TÜRKİYE talaşlı imalat sanayiin yurtdışındaki rekabeti ve yüksek ihracatı için teknoloji yatırımlarını ArGe çalışmalarıyla destekleyen Tezmaksan, geliştirdiği çözümler arasına bir yenisini ekledi. Karanlık fabrika konseptine uyumlu olarak "metal yakalı çalışan" anlayışıyla tasarlanan yeni CubeBOX-AMR robot sistemi, işletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda, stoklama ve lojistik süreçlerinde yalınlık, uçtan uca planlama, ERP entegrasyonu ve insansız çalışma gibi birçok fayda sağlayacak.

BU YIL PİYASAYA ÇIKACAK 

Tezmaksan Genel Müdürü Hakan Aydoğdu bu yıl içerisinde sanayicinin hizmetine sunulacak CubeBOX-AMR sistemi hakkında şunları söyledi: "CubeBOX-AMR sistemimizin otomasyonda yaratacağı artış sayesinde malzeme taşıma ve lojistik işlemleri otomatikleşecek. Bu, insan müdahalesi gerektiren manuel taşıma işlemlerini azaltıp üretimde önemli bir verimlilik artışı sağlayacak."

YURTDIŞINA SATACAK

CubeBOX-AMR sisteminin lojistik ve malzeme taşıma işlemlerinin yoğun olduğu sektörlere faydalı olacağını belirten Aydoğdu, "43 senelik bilgi birikimimiz ve mevcut CubeBOX ürün yelpazesi ile CubeBOXAMR ürünümüzü eşlenik çalıştıracağız. Bu sayede üretim süreci karanlık fabrika konseptinde insansız yürütülecek. Bu ürünü dört kıtadaki bayilik ağımız sayesinde yurtdışına da ihraç etmeyi hedefliyoruz" dedi.

date 10.07.2024
Basında Biz