Sivaslı Robotlar Uzakdoğu'da Yükseliyor

Endüstriyel üretimde değer katma misyonuyla hareket eden Tezmaksan Robot Teknolojileri, kullanıcıların üretim maliyetlerini düşürerek yüksek karlılık ve verimlilik elde etmeyi hedefliyor. İnovatif yaklaşımı, üretim kabiliyeti ve çağın ihtiyaçlarına yönelik stratejileriyle ihracatta başarılı bir ivme yakalıyor.

 

Tezmaksan Robot Teknolojileri, endüstriyel üretimde değer katma misyonuyla yola çıktı ve ihracat stratejisini başarıyla uygulayarak küresel pazarda önemli bir konum etti. Firma, kullanıcıların üretim maliyetlerini düşürerek yüksek karlılık ve verimlilik hedefliyor. Bu doğrultuda geliştirdikleri CubeBOX Robotlu Otomasyon Sistemleri, ihracat başarısıyla uluslararası alandaki gücünü gösteriyor.

 

CubeBOX’ın ihracat rotası: Uzakdoğu…
CubeBOX, 2023 yılında 36 ülkeye ulaşarak 2 milyon dolarlık ihracat gerçekleştiren Tezmaksan’ın hedeflerine ulaşmasıyla daha da dikkat çekici hale geldi. 2024 hedeflerine yönelik rotalar ise Uzakdoğu pazarına doğru çevrildi.

 

Hindistan, Tayvan, Tayland, Singapur gibi ülkelerde bayiliklerin olması, Tezmaksan’ın
bölgedeki potansiyeli gördüğünü ve bu alanda daha etkin olmak istediğini gösteriyor. Bayi ağı genişletme stratejisi doğrultusunda, uygun olan firmalarla birlikte 40 veya daha fazla ülkede bayiliklerini genişletmeyi planlıyor. Bu nedenle fuarlara katılım ve marka bilinirliği artırma çalışmalarına ağırlık veriyor.

 

Katılım sağladığı en önemli fuarlardan MAKTEK Avrasya 2024 Fuarı, sektörün en büyük uluslararası etkinliklerinden biri olmasıyla dikkat çekiyor. Her fuarla birlikte yeni ürünlerini sergileyerek Ar-Ge gücünü ve üretim kabiliyetlerini gösteren firma, bu yaklaşımıyla uluslararası müşterilerin Tezmaksan’ı tercih etmesini sağlıyor.

 

Tezmaksan Avrupa’da ilgi çekiyor
Tezmaksan, küresel pazarda rekabetin yoğun olduğu bir ortamda fark yaratmak için kullanıcı dostu yazılımı RoboCAM Plus ve hızlı teknik destek hizmetini öne çıkarıyor. Aynı zamanda, Avrupa’nın Türk üretim teknolojilerine olan bakışı da değişiyor. Tezmaksan’ın 40 yıllık tecrübesi ve robot üretimi, Avrupa pazarında büyük ilgi görüyor ve Türkiye’nin teknoloji üretebilme kabiliyetini kanıtlıyor. Şirket, sürdürülebilir bir başarı için sürekli olarak yeniliklere ve stratejik yaklaşımlara odaklanarak küresel pazarda rekabetçi konumunu koruyor.

date 27.06.2024
Haberler